VOLEM LLEI CONTRA L' HOMOFÒBIA

VOLEM LLEI CONTRA L' HOMOFÒBIA

domingo, 23 de octubre de 2011

L' OBSERVATORI CONTRA L' HOMOFÒBIA DENÚNCIA A DURAN I LLEIDA

L´Observatori Contra L´Homofòbia ha enviat la seguent nota el Molt Honorable President de la Generalitat Sr Mas I Responsable GLTB de CIU.

El seu candidat i cap de llista per les properes eleccions al congrés de diputats, el senyor Josep Duran i Lleida, ha realitzat unes declaracions en les quals ha defensat la utilitat de les suposades teràpies que al · leguen "curar la homosexualitat ". Aquestes teràpies fraudulentes han estat condemnades per la comunitat mèdica internacional davant el perill físic i psicològic que suposen. Les declaracions homòfobes s'han produït en el transcurs d'una entrevista amb la revista 'Vanity Fair', tornant a defensar unes "clíniques" que duen a terme tractaments fraudulents que en lloc de canviar l'orientació sexual de ningú provoquen, com ha avalat la comunitat mèdica internacional, seriosos problemes físics i psicològics.
 Duran i Lleida ha defensat en l'entrevista amb Vanity Fair que "si hi ha un homosexual o un heterosexual que lliurement acudeix a un psicòleg sol · licitant-ajuda perquè creu que necessita un canvi en la seva sexualitat, té tot el dret". Després del suïcidi les últimes setmanes de diferents adolescents per causa del bouling homofòbic, (Jamie Hubley, un adolescent canadenc de 15 anys, Jamey Rodemeyer, un adolescent gai de 14 anys) un insult a la mort d'aquets joves.
Demano a la seca coal.lició una desautoritzaciò a les declaracions homofòbes del Sr Duran i Lleida
Atentament.
Eugeni Rodríguez President Observatori Contra L´Homofòbia

No hay comentarios:

Publicar un comentario