VOLEM LLEI CONTRA L' HOMOFÒBIA

VOLEM LLEI CONTRA L' HOMOFÒBIA

miércoles, 19 de octubre de 2011

La tragèdia no cessa, Jamie Hubley, un adolescent canadenc de 15 anys obertament gai, s'ha tret també la vida a Ottawa.

La tragèdia no cessa, Jamie Hubley, un adolescent canadenc de 15 anys obertament gai, s'ha tret també la vida a Ottawa.
Jamie Hubley, 15, Commits Suicide After Bullying
Tot just uns dies després del suïcidi del jove Jamey Rodemeyer a Califòrnia, Jamie Hubley, un adolescent canadenc de 15 anys obertament gai, s'ha tret també la vida a Ottawa.
L'assetjament i la sensació de solitud li van dur a la depressió, i finalment al suïcidi.
Jamie Hubley, un homosexual de 15 anys d'edat, d'Ottawa, Canadà, es va suïcidar el divendres. L'estudiant va documentar la seva vida, incloent la depressió i les dificultats de ser un adolescent homosexual, en un bloc, els informes del Ottawa Citizen .
El bloc, anomenat " no es pot trencar ... quan ja està trencat " apareixen nombroses missatges amb referències a fotografies d'autolesions, de fotografies de nois besant-se, mencions de voler un nuvi, i missatges ombrívols i sinistres com "A vegades desig que la brisa només em portaria amb ell", "L'única cosa pitjor que ser odiat és ser ignorat. Si més no quan t'odien et tracten com si existissis", i "Els suïcidis és sempre una opció."

“Estic molt cansat de la vida. És tan dur… Ho sento, ja no ho puc suportar“, escrivia Hubley en el seu bloc el 14 d'octubre, el mateix dia que es va treure la vida. “No vull esperar encara tres anys, és massa dolorós. Com saps ni tan sols si de debò això millora? No és així“, expressava, desesperat. Un frase que suggereix que Hubley coneixia bé la campanya “It Gets Better” (“Millora”) contra el suïcidi d'adolescents LGTB. Una campanya que en aquest cas sembla no haver estat suficient: Hubley sofria una forta depressió, per la qual pel que sembla visitava a un psicòleg i rebia tractament farmacològic. “No em passa res especial, estic deprimit. Tant de bo pogués ser feliç. Ho intento, ho intento, ho intento… Solament vull sentir-me especial per a algú“, va escriure. “Odio ser l'únic noi obertament gai en el meu institut“, havia escrit prèviament.

En el seu últim post Hubley va donar mostres d'estar fermament decidit a suïcidar-se. Va donar les gràcies a la seva família i amics, va fer una última llista dels seus cantants favorits (Adele, Katy Perry, Jessie James i Cristina Aguilera) i finalment va llançar un “but to the people who didn’t like em (many) a big fuck you“. “A les persones a les quals jo no els agradava (molts): que us fotin ben fotuts“, podríem traduir…

“Arriba un i et crida marieta. Després un altre, i un altre…”

Tant els missatges que després de la seva mort els seus amics han deixat en Facebook i Twitter com els propis comentaris de Hubley indiquen que havia sofert assetjament homòfob. “Ser obert (en referència a la seva visibilitat) no ajuda gens“, havia escrit abans de començar el curs. “Arriba un i et crida marieta. Després un altre, i un altre, i un altre. Puc queixar-me, però els importa una merda. Tornen després de la seva expulsió (un dia lliure a casa, sense escola i passant-se'l bé) i segueixen cridant-me marieta. No estic preparat“.

Nombrosos comentaris en les xarxes socials d'amics i coneguts han coincidit en el caràcter obert i amistós de Hubley, i han anunciat diversos gestos d'homenatge. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario